Op weg naar Cairns
Door: Marca
Blijf op de hoogte en volg Marca
16 Oktober 2019 | Hong Kong, Hong Kong
Wilde ik gisteravond verder gaan met miijn verhaal, kwam ik er achter dat ik mijn laptop bij de douane had laten liggen. Heb ik weer! (Ik hóór Danny bijna zuchten...) Dan ben je toch zo blij dat deze laptop alleen geopend kan worden geopend met je vingerafdruk! Je kan in 2 seconden bewijzen dat jij de eigenaar bent. Eind goed al goed zullen we maar denken.
Goed, we moesten dus nog “even” naar Cairns. Alle hoeken van Hong Kongs luchthaven gezien, maar uiteindelijk in het juiste vliegtuig beland. De grootste tijd waren de lichten uit, omdat we moesten slapen. Nou ja, het moest niet, maar het zou wel verstandig zijn om dat wel te doen. Rob heeft 90% van de vlucht lekker liggen pitten en ik heb zowaar ook een poosje geslapen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!
We waren in Cairns weer vlotjes door de douane. We zien er ook zó onschuldig uit en de hondjes hadden ook al enkele interesse. Auto opgehaald. We rijden in een witte Holden Astra. Best wel weer een beetje eng, dat links rijden. Het zal hopelijk snel wennen. Het appartement was ook snel gevonden. We kennen de weg daar min of meer, dat scheelt dan weer een hap op een kadetje.
Het is een simpel appartement, maar min of meer schoon, dus.... geen problemen. Boodschapjes gedaan bij de Coles, klein tukkie gedaan, want de jetlag liet zich even gelden.
Voor het avondeten een loopje gedaan over de Esplanade. Heerlijk.... We zijn er weer!
Wordt vervolgt!
17 Oktober 2019 - 09:59
Tineke Went:
Nou meid .. hier ben ik dus.
Je eerste avonturen gelezen, het gaat lekker bij jullie.
Gelukkig dat je je laptop weer hebt ... je moet er niet aan denkent toch ... dan gaan wij allemaal jullie verhalen missen.
Geen idee hoeveel tijdsverschil daar is, denk dat jullie bijna gaan slapen. Welterusten dus voor straks